Om KFUM og KFUK

  KFUM og KFUK betyder Kristelig Forening for Unge Mænd og Kristelig Forening for Unge Kvinder. Det betyder, at vi er en kristen forening - og det præger de aktiviteter, vi laver, og den måde, vi er sammen på, i vores spil-levende fællesskab af 12.000 børn, unge og voksne. KFUM og KFUK i Danmark arbejder hen imod en vision, som afspejler vores værdier og samtidig skal realisere ønsket om at forblive relevant for det samfund, vi er en del af.

   

  Formål

  KFUM og KFUK’s formål er at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv.

  Vision 2025

  I 2012 vedtog KFUM og KFUK i Danmark denne vision:

  ”I 2025 vil KFUM og KFUK være en dynamisk og levende organisation, der når ud til flere og nye målgrupper. Vi tilbyder aktiviteter, der på et tydeligt kristent grundlag møder de behov, som børn og unge omkring os har, og styrker deres livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.”


  Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til vores landskontor:


  KFUM og KFUK i Danmark

  Valby Langgade 19

  2500 Valby

  Tlf.: 36 16 60 33

  Fax: 36 16 08 18

  Mail: national@kfum-kfuk.dk Kilde: http://www.kfum-kfuk.dk

  Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk

  De støtter os